Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jucătorul Iohannis, născut stea, apus speranță

Președintele Klaus Iohannis pare să nu mai vrea să stea pe bancă și să devină jucător.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

12.12.2019 - 13:57

Conștient că i-au mai rămas doar cinci ani de concediu, iar după acest interval de timp va trebui să-și găsească o activitate, președintele reales ar vrea să urmeze exemplul de succes al lui Traian Băsescu, ajuns, acum, într-un post călduț de europarlamentar.

Klaus Iohannis a început să joace, mai întâi transformându-l pe premierul Ludovic Orban într-un și mai mic Emil Boc.

A urmat prima partidă mai serioasă pentru șeful statului, ședința Conisliului Superior al Magistraturii, pentru că meciul aproape inexistent cu Viorica Dăncilă, de la alegerile prezidențiale, a fost doar o ușoară încălzire.

Totuși, prestația lui Iohannis, de la CSM, nu a convins.

Președintele reales este încă departe de clasa jucătorului Traian Băsescu.

 
Obișnuit să dea meditații, profesorul Klaus Iohannis ar putea să ia, acum, câteva ore de pregătire de la Traian Băsescu.

Iohannis are nevoie de o pregătire temeinică. Munca este șansa președintelui Iohannis, deoarece tehnica nu reprezintă punctul său forte.

Fostul președinte Traian Băsescu nu îi dă însă mari șanse jucătorului Klaus Iohannis, născut stea, apus speranță.

Regele jucător, Gheorghe Hagi, i-ar fi transmis deja sfaturile sale lui Klaus Iohannis: să dăm totul să fie bine, ca să nu fie rău.

Klaus Iohannis promite însă, deoarece este perseverent.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii