15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăAldineCoronavirus nu-i mai permite lui Dan Petrescu să fugă în China

Coronavirus nu-i mai permite lui Dan Petrescu să fugă în China

Finanțatorul Fotbal Club FCSB, Gigi Becali, vrea totuși să depună o reclamație, sesizând că Bălgrădean nu și-a plătit biletul, alegând să plece cu nașul de la București la Cluj-Napoca.

Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a trecut peste amenințarea noului coronavirus și l-a lăsat pe portar să părăsească, fără niciun alt aviz, carantina Fotbal Club FCSB.

Gigi Becali pare imunizat de coronavirus, dar, în schimb, a contactat sindromul Ionuț Negoiță.

Finanțatorul Fotbal Club FCSB l-a acuzat pe Bălgrădean că a sabotat meciurile formației sale, pentru a da verde CFR-ului spre titlul de campioană.

Este unul dintre simptomele frecvente ale celor care suferă de sindromul Ionuț Negoiță.

Și patronul Fotbal Club Dinamo București a resimțit aceste manifestări, cu câțiva ani în urmă, când l-a acuzat pe Ștefan Bărboianu, pe atunci fundaș la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare, că a făcut blat, provocând o lovitură de pedeapsă, chiar într-un meci disputat contra echipei lui Gigi Becali.

Se pare că finanțatorul Fotbal Club FCSB a băut apă după Ionuț Negoiță, contactând sindromul acestuia, tocmai din acest motiv ajungând să-i țină partea acestuia, în fața suporterilor Câinilor.

Noul Coronavirus dă însă peste cap planurile altor personaje ale primei scene fotbalistice din țară.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă