Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ziua Marinei în Tulcea

La Tulcea, în data de 10 august, în intervalul orar 09.00-13.00, are loc Ziua Porților Deschise pe faleza centrală a Dunării.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2019 - 18:36

La activitate la care sunt invitați toți cei care vor să interacționeze cu marinarii militari, să urce la bordul navelor, să cunoască elemente de tehnică și armament, precum și să participe la concursuri și jocuri marinărești. Muzica Militară a Forțelor Navale va susține, de la ora 18.00, un concert pe faleza centrală din municipiu.

Luni, 12 august, în intervalul orar 09.45-12.00, este programată repetiția generală, pe faleza Dunării, iar miercuri, 14 august, marinarii militari vor depune coroane de flori, începând cu ora 10.00, la Cimitirul Eroilor, în memoria eroilor marinari.

Joi, 15 august, orele 09.45-13.00, publicul din municipiul Tulcea va putea urmări Exercițiul Naval Întrunit „Forțele Navale Române 19”, la care vor participa structuri ale Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu”, ale Forțelor Aeriene Române, precum și structuri ale Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului de Poliție Județean, Poliția de Frontieră, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării și ale Serviciului Român de Informații. Demonstrațiile militare vor fi încheiate cu o paradă navală și cu tradiționalele jocuri și concursuri marinărești.

Citește totul despre:

#tulcea #ziua marinei

Comentarii

loading...