14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiZeci de mii de oameni au văzut NEVERSEA

Zeci de mii de oameni au văzut NEVERSEA

Prima zi a început sub auspiciile ploii. Aceasta nu i-a oprit însă pe cei 48.000 de tineri (și nu numai) să participe la evenimentele organizate în perimetrul festivalului. Artiștii care au concertat pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la Neversea și s-au arătat impresionați atât de numărul mare de fani, cât și de dimensiunea impresionantă a scenei „The Gateway”. Cel mai așteptat artist din prima seară a fost DJ-ul Hardwell, care s-a declarat încântat că s-a reîntors în România.

„Este pentru prima dată când vin la festivalul de aici, de la malul Mării Negre, însă vin în fiecare an la unul dintre festivalurile mele preferate, UNTOLD. România știe să se distreze, iar publicul de aici este extraordinar.”, a declarat acesta. Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați de baloane cu aer cald.

Pe scena principală au urcat în prima zi, Manuel Riva & Alexandra Stan, Alle Farben, Lucas&Steve, Alan Walker, Hardwell și GTA. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Cezar, Satra B.E.N.Z, DOC, Nghtmre, Modestep, Acid Pauli și mulți alții.

 

Impresionat de fani

A doua zi a adus circa 53.000 de persoane, din țară și din străinătate. Cei mai așteptați artiști din a doua seară au fost Aloe Blacc, vocea hitului „Wake me up” a legendarului AVICII, dar și Steve Angello, unul dintre cei trei membri fondatori ai binecunoscutei trupe Swedish House Mafia.

„Am avut onoarea și plăcerea să lucrez cu unul dintre cei mai mari producători de muzică dance pe care i-am întâlnit vreodată, cu care am intrat în studio și cu care am lucrat la un cântec pe care să-l dăruim lumii. Împreună am dăruit ceva lumii. Astăzi, singura viață pe care vreau să o celebrăm este a producătorului cu care am compus următoarea piesa, Tim Bergling, cunoscut și ca Avicii.”, a declarat artistul Aloe Blacc la finalul spectacolului.

Steve Angello a urcat pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA și s-a declarat, la final, impresionat de căldura și energia fanilor din România. „A fost incredibil! M-am simțit extraordinar pe scenă. Abia aștept să mă reîntorc și sper să fiu primit cu aceeași căldură și energie pozitivă cu care am fost primit în această seară. Știam că publicul din România știe să se distreze, dar în această seară mi-au depășit toate așteptările”, a declarat Steve Angello.

Și cea de-a doua seară a avut un moment deosebit, marcat cu focuri de artificii și acompaniat de acrobați suspendați de baloane cu aer cald. Pe scena principală au urcat în prima zi,Irina Rimes, Jonas Blue, Kungs. Red Foo, Aloe Blacc, Galantis, Steve Angello și Aron Chupa. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Nina Kraviz, Mumdance, DJ Premier, Rusko, Pendulum, Rampue, Claptone și mulți alții.

 

Armin van Buuren, reclamă pentru Constanța

Vedeta celei de-a treia seri a fost Armin van Buuren, DJ-ul olandez care a mixat pentru prima dată în Constanța. Spectacolul său a început la ora 02.30, oră la care zona în care avea loc festivalul, pe o plajă din municipiul Constanța, era mai animată ca în mijlocul zilei. Acesta și-a petrecut ziua făcând o baie în Marea Neagră. „O după-amiază relaxantă la Constanţa“, a scris el pe rețelele de socializare. I-a plăcut atât de mult încât a stat pe scenă aproape 5 ore, alături de cei peste 58.000 de participanți, aproape 5 ore.

În momentul în care a urcat pe scenă , Armin van Buuren a declarat că în România se simte ca acasă. „Vin în România din 2003 și într-adevar am creat o legătură specială cu publicul de aici. Pot să spun că mă simt acasă când ajung în România și de fiecare dată mă întorc cu mare, mare drag aici. Aș veni și pe gratis doar să simt căldura publicului de aici”, a declarat Armin van Buuren. Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului NEVERSEA a fost John Newman.

„Oamenii sunt minunați în România. Revin de fiecare dată cu mare plăcere pentru că publicul aici are o energie aparte, pe care am simțit-o din prima clipă. Abia aștept să revin.”

Un spectacol plin de energie și culoare au avut și cei doi DJ olandezi, Sunnery James & Ryan Marciano care au fost impresionați de public, dar și de plaja NEVERSEA, comparând-o cu Miami Beach.  Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Alex Parker, urmat de trupa Carla’s Dream, The Him, John Newman, Tujamo, Sunnery James & Ryan Marciano. Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Premiesku, Priku, AME DJ, Macanache, Paraziții, Dope D.O.D, Chase & Status, Jan Blomquist, Viken Arman și mulți alții. În ultima seară, pe scenă au urcat The Script, Scooter şi Steve Aoki.   

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă