16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO Scene violente în centru Timișoarei. Suporterii dinamoviști s-au bătut cu cei...

VIDEO Scene violente în centru Timișoarei. Suporterii dinamoviști s-au bătut cu cei ai lui Poli

Zeci de suporteri s-au luat la bătaie, marţi dimineaţă, în Piaţa Unirii din Timişoara. Un grup de aproximativ 30 de fani dinamoviști au ajuns, dimineață, la Timișoara, cu avionul. Până să ajungă la Arad, la meciul favoriților cu UTA, acești s-au plimbat prin Timișoara, unde au intrat în conflict cu suporterii lui ASU Poli.

Un scandal între mai mulţi suporteri ai echipelor de fotbal Dinamo Bucureşti şi Poli Timişoara a avut loc, marţi, în centrul municipiului Timişoara, unde au fost rupte scaune de la terase şi au fost sparte sticle. Jandarmii au intervenit pentru a aplana conflictul, mai multe persoane fiind duse la Poliţie pentru audieri, transmite news.ro.

 
Mai mulţi suporteri ai echipei de fotbal Dinamo Bucureşti se aflau în trecere prin Timişoara, unde au ajuns cu avionul, în jurul orei 7.00. Ulterior, ei au mers în Piaţa Unirii să mănânce, iar în jurul orei 11.00 se îndreptau spre locul unde îi aştepta un microbuz pentru a pleca la Arad să-şi susţină favoriţii în meciul contra UTA Arad.

Potrivit poliţiştilor, suporterii dinamovişti susţin că au fost atacaţi de câţiva suporteri ai echipei Poli Timişoara, iar între cele două grupuri a izbucnit un scandal, fiind rupte scaune de la terase şi fiind sparte sticle.

Jandarmii au intervenit pentru a aplana conflictul, iar scandalagii au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 1 pentru continuarea cercetărilor.

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă