Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

sursa: Dreamstime. Ambasadorul SUA în România. Adrian Zuckerman.

Video: Adrian Zuckerman prima ceremonie cu o comunitate românească din postura de ambasador al SUA.

Adrian Zuckerman, a participat, pe 1 Decembrie, la ceremonia dedicată Zilei Naționale în România desfășurată la Biserica ortodoxă ”Sf. Maria” din New York, a transmis Televiziunea Românească din New York (RTVNY).

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 10.12.2019 - 22:51

Ambasadorul României la ONU, Ion Jinga, a declarat că SUA reprezintă un aliat care asigură securitatea României, totodată acesta i-a cerut lui Adrian Zuckerman să aducă investitori.

„SUA este un partener strategic pe care l-am dori, domnule ambasador, și mai prezent din punct de vedere al investițiilor. Veniți în România!” dar și că „SUA reprezintă un prieten cu care vrem să ne construim împreună viitorul”, a declarat Jinga.

În replică, Ambasadorul SUA a transmis: „Trebuie să-l felicit pe președintele Iohannis pentru că a fost reales. Din ce știu eu președintele Iohannis a fost singurul președinte din Europa care a venit la Casa Albă de două ori, fapt care demonstrează relațiile apropiate dintre America și România. Și care cred că o să se dezvolte mult mai mult în viitorul apropiat.Fiecare din voi care o să veniți în România, în București, o să veniți la ambasadă și o să-mi spuneți cum merge și dacă chiar am făcut ce mi s-a spus să fac”

Adrian Zuckerman a fost confirmat cu 65 de voturi pentru față de 30 împotrivă, de Senatul american, în funcţia de ambasador al SUA în România, la data de 20 noiembrie 2019.

 

 

Comentarii