FOTO: Shutterstock

Un copil de 4 ani a intrat în comă după o vizită la stomatolog

Un copil în vârstă de patru ani din Pitești este în stare gravă la un spital din București, în comă, după o vizită la stomatolog. Copilul a intrat in stop cardio-respirator imediat după ce i s-a făcut anestezie generală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.02.2020 - 12:48

IPJ Argeş s-a autosesizat şi face cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în cazul copilului de 4 ani ajuns la spital în stare gravă după o anestezie generală.

Reprezentanţii IPJ Argeş au precizat că s-au autosesizat şi au deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă, în cazul copilului de 4 ani ajuns la spital în stare gravă după o anestezie generală.

Poliţiştii au menţionat că nu au primit, deocamdată, o plângere din partea părinţilor copilului.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru News.ro, că poliţiştii au mers la clinica din Piteşti încă din seara zilei de luni, au discutat cu personalul medical şi au ridicat anestezic şi instrumentar care au relevanţă pentru anchetă.

Aceleaşi surse au afirmat că, în funcţie de evoluţia strării copilului, încadrarea juridică poate fi modificată.

DSP Argeş face, marţi, verificări la o clinică de stomatologie din Piteşti, după ce un copil de 4 ani căruia i s-a făcut anestezie generală a ajuns în stare gravă la spital. 

Copilul a fost iniţial transportat la un spital din Piteşti, ulterior fiind transferat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Clinica a fost sancţionată cu 20.000 de lei, întrucât, deşi are autorizaţie de funcţionare, nu are Secţie ATI.

Comentarii