Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trend ascendant al infectărilor cu COVID-19, în mai multe județe și în București. GRAFICE

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) informează că, în săptămâna 27 iulie - 2 august, 33,9% din totalul cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 s-au înregistrat în Bucureşti, Argeş, Prahova, Braşov şi Dâmboviţa.

Share

Rl online 0 comentarii

04.08.2020 - 15:45

Astfel, 36,8% din totalul deceselor au fost înregistrate în Argeş, Bucureşti, Prahova, Dâmboviţa şi Bacău, potrivit raportului săptămânal de supraveghere realizat INSP, pe baza datelor raportate până la 2 august.

NSP arată că în judeţul Argeş rata de incidenţă cumulată este de peste 200 de cazuri/100.000 locuitori, iar în alte şapte judeţe - peste 100/100.000 locuitori.

Se înregistrează un trend ascendent în ceea ce priveşte cazurile de COVID-19, faţă de săptămâna anterioară, în 30 de judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Unul din 14 cazuri a fost depistat la personal medical. 78,6% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 59% s-au înregistrat la bărbaţi.
INSP precizează că 94,8% dintre toţi cei decedaţi din cauza COVID-19 aveau cel puţin o comorbiditate asociată, cum ar fi afecţiuni cardiovasculare, neurologice, renale, pulmonare, diabet, obezitate, neoplasm.

Comentarii