Foto: MApN

Trei militari din Infanteria Marină s-au infectat cu coronavirus în timpul misiunilor la Badadag

Trei militari din Batalionul 307 Infanterie Marină s-au infectat cu coronavirus în timpul misiunilor de sprijinire a structurilor Ministerului Afacerilor Interne desfăşurate în oraşul Babadag din județul Tulcea.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.05.2020 - 17:21

Toţi militarii detaşamentului din care au făcut parte cei trei infanteriști marini infectaţi cu coronavirus şi au executat misiuni în sprijinul structurilor MAI sunt plasaţi în izolare la domiciliu, conform procedurilor standard în vigoare, iar starea lor de sănătate este bună, a anunțat purtătorul de cuvânt al Statului Major al Forţelor Navale, comandorul Corneliu Pavel.

Dintre cei trei infanterişti marini care au fost găsiți pozitivi, doi sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, iar al treilea este internat în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara.

Misiunea militarilor din Infanteria Marină, alături de forțele MAI, în orașul Babadag s-a produs în contextul în care circa 2.500 de persoane care locuiesc în cartierul Bendea din Babadag au intrat, pe 18 aprilie, în carantină, întrucât un sfert dintre testele făcute în această regiune au fost pozitive.

Comentarii