15.6 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialUn fotbalist de la Steaua, la spital, încătuşat, după ce s-ar fi...

Un fotbalist de la Steaua, la spital, încătuşat, după ce s-ar fi tăiat într-un geam

Fotbalistul stelist Gabriel Matei a ajuns, sâmbătă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-ar fi tăiat într-un geam, acesta fiind însoţit de poliţişti, care l-au încătuşat întrucât era agitat, au declarat duminică surse din Poliţie, potrivit Mediafax.

Potrivit surselor citate, sâmbătă, în jurul orei 18.40, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că Gabriel Eugen Matei, aflat în locuinţa sa din Sectorul 2 al Capitalei, s-a tăiat la o mână şi are urgent nevoie de o ambulanţă.

Citeşte şi Petre Grigoraş face orice pentru a ajunge în finala Cupei României: Vom juca în limita regulamentului

La faţa locului au ajuns un echipaj medical şi poliţişti de la Secţia 8, care l-au găsit pe Matei sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta vorbind la telefon cu femeia care sunase la numărul 112.

Gabriel Matei avea o rană la antebraţul mâinii stângi, fiind transportat de echipajul medical la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a primi îngrijiri medicale. Fotbalistul a fost însoţit de poliţiştii de la Secţia 8, care i-au pus cătuşe la mâini pentru a nu se răni, aceasta fiind o procedură de siguranţă în cazul în care persoana este agitată, au precizat sursele citate.

Citeşte şi A MURIT un fost FOTBALIST IMPORTANT al României

Potrivit unor surse medicale, Gabriel Matei a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală cu răni minore la o mână, iar după ce a primit îngrijiri medicale, acesta a plecat din unitatea medicală, nefiind necesară internarea lui.

Sursele din Poliţie au precizat că, fiind vorba despre un incident care a avut loc în locuinţa lui Gabriel Matei, nu a fost începută o anchetă în acest caz şi fotbalistul nu a fost sancţionat.

Citeşte şi Fotbalist prins cu peste 200 km/oră pe autostradă

Cele mai citite

Franța vrea o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru situația din Liban

Franţa a solicitat o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre situaţia din Liban care se confruntă cu...

SUA vor trimite suplimentar trupe militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile existente

Statele Unite vor trimite suplimentar "un număr mic" de efective militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile regionale în creştere, în plină escaladare...

Marile companii Tesla, Amazon și Meta subminează democrația

Unele dintre cele mai mari companii din lume au fost acuzate că subminează democrația din întreaga lume prin sprijinirea financiară a mișcărilor politice de...
Ultima oră
Pe aceeași temă