14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiŞeful IPJ Sibiu: Nu va fi nicio problemă la Summit-ul UE din...

Şeful IPJ Sibiu: Nu va fi nicio problemă la Summit-ul UE din mai

Pentru Summit-ul din mai vor fi mobilizaţi 900 de poliţişti, din care mai mult de jumătate, în jur de 500, vor fi aduşi din alte judeţe.

“În momentul de faţă suntem în grafic cu toate pregătirile, avem stabilite în proporţie de 90 % efectivele de care avem nevoie, logistica necesară, astfel încât din punctul nostru de vedere nu va fi nicio problemă. Pot să vorbesc doar despre Poliţie, noi vom avea angrenaţi în jur de 850 – 900 de poliţişti. (…) În jur de 500 de poliţişti (din alte judeţe – n.r.). În principiu avem ceea ce ne trebuie”, a declarat Tiberiu Ivancea, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la Colegiul Prefectural.

Dacă în municipiul Sibiu nu se va reuşi montarea tuturor camerelor video din sistemul performant cerut de Poliţie, şeful IPJ Sibiu spune că cei din subordinea sa se vor descurca şi fără acesta.

“Cum ne-am descurcat până acum, ne putem descurca şi fără acest sistem de monitorizare. Nu ştiu din punct de vedere al altor structuri. Este necesar acel sistem, dacă nu este, se poate şi fără”, a menţionat şeful IPJ Sibiu.

În 9 mai 2019, municipiul Sibiu va fi, pentru o zi, capitala politică a Uniunii Europene, aici urmând să se reunească şefii de stat şi de guvern din UE.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă