FOTO: Administrația prezidențială

Ședință la Cotroceni privind măsurile anti-Covid-19

Președintele Klaus Iohannis i-a convocat la Cotroceni, printre alții, pe premierul Ludovic Orban, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, și Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, pentru a discuta despre măsurile de gestionare a crizei noului coronavirus.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 10.11.2020 - 11:38

Ședința de evaluare a rezultatelor măsurilor restrictive luate de autorități în încercarea de a opri răspândirea exponențială a infectărilor cu Covid-19 dar și stabilirea unor noi restricții va începe la ora 15.00.

În afara premierului și a celor doi miniștri, la întâlnire vor mai participa Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, general doctor Ionel Paul Oprea, secretar de stat în Ministerul Sănătății, colonel dr. Florin Oancea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, dr. Adriana Pistol, directorul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, general dr. Dragoş Marian Popescu, şeful Direcţiei Medicale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, dr. Andreea Moldovan, directorul Medical în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Braşov, și dr. Gindrovel Dumitra, vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei (SNMF).

Comentarii