Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Satu Mare: Sindicaliştii de la Electrolux au început a zecea săptămână de grevă

Cei aproximativ 400 de sindicalişti de la fabrica Electrolux din Satu Mare, au început, luni, cea de-a zecea săptămână de grevă, sindicaliştii anunţând o nouă rundă de negociere cu conducerea fabricii.

Share

Rl online 0 comentarii

06.05.2019 - 10:17

"Azi (luni n.r.) avem întâlnire cu ei (conducerea fabricii n.r.) cu speranţa că vom ieşi de acolo doar după ce reuşim să finalizăm ceva. Noi sperăm, dar nu suntem în măsură să spunem că astăzi se rezolvă totul. Vom face tot posibilul, vom încerca", le-a spus secretarul Cartel Alfa Satu Mare, Vasile Dârle, muncitorilor adunaţi în faţa fabricii.

Greva de la Electrolux a început pe 4 martie, pe perioadă nedeterminată. Potrivit sindicaliştilor, muncitorii cer o creştere salarială de 350 de lei, adică 2 lei pe oră.

În total, Electrolux are 930 de muncitori, care beneficiază de Contractul Colectiv de Muncă.

Comentarii