S-a identificat b[rbatul decedat la Maratonul Piatra Craiului

Bărbatul decedat în timpul Maratonului Pietrei Craiului avea 39 de ani şi era din Cluj-Napoca, a informat ISU Argeş.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2019 - 17:43

Două persoane - o femeie şi un bărbat - au murit după ce au căzut într-o râpă, în zona Dâmbovicioara.

Cei doi participau la Maratonul Pietrei Craiului, cu plecare şi sosire în Zărneşti, judeţul Braşov, şi traseu pe creasta Pietrei Craiului, după cum a precizat sursa citată.

"Salvamontul a intervenit pentru recuperarea bărbatului, care încă era în viaţă. Ulterior, ambele persoane au fost declarate decedate. Până în acest moment a fost identificat numai bărbatul - 39 de ani, din Cluj-Napoca", arată ISU Argeş.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi identificarea femeii, atunci când aceasta va fi recuperată de salvamontişti.

Anterior, ISU Argeş informa că la locul evenimentului au fost găsite două persoane: o femeie în stop cardio-respirator - pentru care s-au făcut manevre de resuscitare de către Salvamont - şi un bărbat cu ambele picioare fracturate. Pe timpul transportului către spital, starea de sănătate a bărbatului s-a agravat şi acesta a intrat în stop cardio-respirator.

Nici femeia şi nici bărbatul nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

Comentarii