Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Proiectul care a câștigat concursul de logo al orașului București a fost descalificat. Motivul invocat este că proiectul seamănă cu sigla orașului Taipei

Proiectul care a câștigat concursul pentru desemnarea noului logo al orașului București a fost descalificat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2017 - 08:45

Proiectul care a câștigat concursul pentru desemnarea noului logo al orașului București a fost descalificat, anunță joi dimineață, Digi 24.

Concursul era organizat de Primăria Capitalei.

Motivul descalificării este că proiectul desemnat câștigător seamănă prea mult cu sigla orașului Taipei din Taiwan. Proiectul adus la concursul de la București a fost realizat de un designer de 32 de ani din Timișoara. De asemenea, se pare că proiectul care câștigase concursul are și elemente comune cu sigla orașului Montreal din Canada.

Comisia de concurs urmează să reanalizeze celelalte 203 propuneri primite pentru logo-ul capitalei României, pentru a desemna un alt posibil câștigător.

În privința orașului Taipei - capitala Republicii China (Taiwan), el are actuala siglă cel puțin de cinci ani, ea fiind vizibilă pe acțiunile legate de acest oraș încă din anul 2012.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...