Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primarul sectorului 6 o acuză pe Gabriela Firea de 'dezinteres total'

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, o acuză pe edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, de "dezinteres total" privind discutarea bugetului.

Share

Rl online 0 comentarii

06.02.2019 - 16:26

"Atât doamna primar general, cât şi colegii primari ai sectoarelor municipiului Bucureşti au fost invitaţi la întâlnirea cu ministrul de Finanţe, din 30 ianuarie 2019, pe tema bugetului. Personal i-am transmis mesajul cu invitaţia şi tema propusă, cu o zi înainte, cât şi un mesaj de reamintire în dimineaţa zilei stabilite pentru această întâlnire", precizează Gabriel Mutu, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

În opinia sa, faptul că toţi ceilalţi primari s-au prezentat, iar Gabriela Firea spune că nu a primit această invitaţie denotă "dezinteresul pentru discuţiile aplicate despre buget şi redistribuirea veniturilor către bucureşteni".

"Nu doresc să se ajungă la publicarea dovezilor transmiterii acestor mesaje, dar ele există şi susţin declaraţiile mele", afirmă Gabriel Mutu.

Comentarii

loading...