Prefectul de Cluj și familia, infectați cu Covid-19. Câte luni are bebelușul bolnav

Băiețelul de 9 luni avea febră, a fost dus la Spital și împreună cu părinții a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2020 - 11:51

Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj, a fost diagnosticat cu Covid-19. Soția sa și copilul de doar 9 luni sunt și ei infectați. Cu toții au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

„În cursul serii de 3 iulie, am fost cu băieţelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febra, care am crezut iniţial că are legătură cu ieşitul dinţişorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo-amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19.”, afirmă prefectul într-un mesaj transmis presei locale.

Din nefericire, în cursul zilei de ieri rezultatul analizelor a ieșit pozitiv, moment în care prefectul de Cluj și soția au fost testați iar, ulterior, ambele probe au avut rezultate pozitive la Covid-19.

„Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toţi clujenii sa fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existenţa acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmaţii. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum şi sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă!”, a transmis prefectul Abrudean.

Comentarii