Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5 din București, FOTO: Facebook

Piedone face instrucție cu directorii din Primăria sectorului 5. La ce oră i-a convocat dimineața

Directorii din Primăria Sectorului 5 au fost convocați la ora 5 dimineața de primarul Cristian Popescu Piedone. Ședința a avut loc în aer liber, iar directorii au fost plimbați pe bulevarde și în marile intersecții.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 24.05.2021 - 23:36

 Astfel de ședințe vor avea loc zilnic, dimineața și seara.

Prima ședință în aer liber a avut loc luni.

„Pentru a putea rezolva problemele sectorului trebuie să-mi obișnuiesc subordonații cu un alt mod de lucru față de cel cu care erau obișnuiți. Începând de astăzi voi merge zilnic pe teren alături de directorii din cadrul Primăriei. Seara îi voi anunța care este locația în care trebuie să se prezinte a doua zi la ora 05.00 fix. Vom merge pe străzile din sector până la ora 09.00, iar apoi, după program, începând cu ora 17.00 vom face din nou acest lucru, până la ora 21.00”, a anunțat Cristian Popescu Piedone, prin intermediul unui comunicat de presă.

Primarul le-a prezentat directorilor noua strategie privind lucrările din sector și i-a anunțat că îi va sancționa dacă nu o vor respecta.

„Directorii care nu înțeleg acest lucru și nu pot face față programului sunt liberi să plece. I-am anunțat că dacă nu își duc la îndeplinire sarcinile de serviciu voi merge până la desfacerea contractului de muncă sau, dacă vor, să meargă în mediul privat sau să se transfere în alte instituții. Poate se pricep mai bine la alte lucruri, să se apuce de oierit, de pescuit sau de cosit. Nu am o problemă să îmi sacrific timpul liber pentru a merge pe teren, dar am nevoie de o echipă muncitoare și competentă", a precizat primarul Piedone.

Comentarii