FOTO: PMB

Peste 70.000 de oameni au întâmpinat Anul Nou la concertul 'Revelion Centenar'

Revelion Centenar, cea mai mare petrecere în aer liber din Bucureşti, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB, a reunit luni seara peste 70.000 de participanţi în Piaţa Constituţiei, a informat marţi Primăria Capitalei, citează Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.01.2019 - 18:56

"La Mulţi Ani tuturor românilor! Mă bucur că bucureştenii şi turiştii au ales, în număr atât de mare, să petreacă Revelionul în Piaţa Constituţiei, la spectacolul organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB. Petrecerea din acest an a fost una specială, dedicată Centenarului Marii Uniri şi le doresc tuturor românilor pace, multă sănătate, linişte şi bucurii! La Mulţi Ani Bucureşti! La Mulţi Ani România!", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit sursei citate.

PMB a amintit că 'Revelion Centenar' a marcat 100 de ani de la Marea Unire cu un spectacol de proporţii, care a transformat Piaţa Constituţiei în cele peste 6 ore de muzica live. Pe scena de dimensiuni impresionante au urcat cei mai în vogă artişti ai momentului - Delia, Carla's Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stam, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, dar şi un invitat special de renume internaţional, ATB, care a mixat live până după ora 1,00.

"'Revelion Centenar' rămâne un reper pentru evenimentele viitoare, atât ca amploare, cât şi ca dinamică fără precedent a efectelor folosite cu ajutorul celor 260 de metri pătraţi de ecrane led şi a celor 20 de tiruri de echipamente. Pe lângă proiecţiile de lumină şi laser, show-ul incendiar de artificii de la miezul nopţii a fost unul dintre cele mai spectaculoase regaluri pirotehnice", a menţionat PMB.

Comentarii