Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Percheziţii în şase judeţe şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală

Poliţiştii au făcut, luni, peste treizeci de percheziţii n şase judeţe şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul colectării şi valorificării materialelor reciclabile feroase. Prejudiciul estimat de anchetatori se ridică la zece milioane de lei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2019 - 16:14

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au făcut, luni, 31 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Gorj (20), Olt (2), Mehedinţi (4), Braşov (1), Giurgiu (1), Ilfov (1) şi în municipiul Bucureşti (2), într-un dosar de evaziune fiscală,  în domeniul colectării şi valorificării materialelor reciclabile feroase. 

”Pe raza judeţului Gorj, poliţiştii au efectuat 20 de percheziţii domiciliare, 13 dintre acestea fiind desfăşurate la sediile unor societăţi comerciale, iar 7 percheziţii au fost efectuate la domiciliile unor administratori, pe raza localităţilor Târgu Jiu, Motru şi Băleşti. În urma percheziţiilor, desfăşurate în cadrul unui dosar aflat în instrumentarea poliţiştilor din Gorj, au fost ridicate înscrisuri privind activitatea derulată de agenţii economici în scopul eludării bugetului de stat, fiind conduse la sediul I.P.J. Gorj 12 persoane în vederea audierii”, a transmis Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că au fost identificate bunuri în vederea instituirii măsurilor asigurătorii, pentru recuperarea prejudiciului.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 10.000.000 de lei.

În activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, Poliţiei Municipiului Motru şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Comentarii

loading...