Foto: dpa / Markus Klümper

Patru români au murit nevinovați în Germania. Vinovat ar fi tot un român

Patru români au murit într-un groaznic accident rutier produs pe o autostradă din Germania. Din primele informații oferite de Poliție, vinovat de producerea accidentului ar fi un șofer de TIR din România.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2020 - 09:26

Patru persoane aflate într-un microbuz pe autostrada 44 în zona Paderborn, Germania, au murit după ce mașina în care se aflau a fost strivită între două autocamioane.

Totul s-a produs pe fondul unui blocaj în trafic și în condițiile în care șoferul unui TIR înmatriculat în România, potrivit informațiilor oferite de Poliția locală, nu a frânat la timp și a izbit în plin microbuzul prins în staționare în spatele unui camion.

Inițial s-a crezut că în mașina distrusă de forța impactului se afla doar șoferul însă în urma operațiunilor de descarcerare au mai fost găsite decedați încă trei români.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost internat în stare gravă la Spital iar polițiștii încearcă să afle dacă la mijloc este vorba de o neatenție ori de o defecțiune tehnică survenită la sistemul de frânare.

Comentarii