Patru persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Patru persoane au fost rănite miercuri dimineaţă în judeţul Dolj, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă. Victimele au fost duse la spital.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2019 - 09:20

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri dimineaţa la un accident rutier în care a fost implicat un microbuz, la faţa locului deplasându-se o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un microbuz circula pe DJ 561, iar între localităţii Calopăr şi Gura Văii, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi autovehiculul s-a răsturnat. În microbuz se aflau 11 pasageri, dintre care patru au fost răniţi.

În momentul în care echipajele au ajuns la faţa locului, cele patru femei rănite erau conştiente şi se aflau în afara microbuzului. Victimele au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale.

Comentarii