11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiOreste: "Sunt transformat într-un fel de Pablo Escobar de Dâmbovița"

Oreste: “Sunt transformat într-un fel de Pablo Escobar de Dâmbovița”

UPDATE 12:19  „Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz. Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul publc. Voi da în judecată pe absolut toţi cei care mi-au lezat imaginea publică. Dacă mi s-au prezentat patru fotografii cu niște persoane pe care nu le cunosc. Nu am nicio relație de prietenie cu nimeni. Nu am consumat, cu consum, nu cumpăr nici droguri de mare risc, nici droguri de risc mai mic. În mașina soției lui Rareș Bogdan intră doi recidiviști, ceea ce demonstrează un jaf atipic. Eu sunt chemat ca martor și sunt transformat într-un fel de Pablo Escobar de Dâmbovița”, a spus Oreste Teodorescu.

UPDATE 12:16 Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost audiat luni dimineaţa, timp de o oră, la DIICOT Ploieşti. Acesta a afirmat că nu are nicio legătură cu dosarul de trafic de droguri în care a fost audiat ca martor şi a anunţat că va da în judecată publicaţiile şi jurnaliştii care au scris că s-a drogat.

“Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz. Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul pbulc. Mă interesează de ce voi, colegii mei de breaslă, aţi colportat informaţii menite să îmi lezeze imaginea. Voi da în judecată pe absolut toţi cei care mi-au lezat imaginea publică”,  declarat Oreste.

Oreste a ajuns, luni, la sediul DIICOT Ploieşti, unde va fi audiat în dosarul drogurilor pentru vedete, în care două persoane au fost arestate şi una este în arest la domiciliu. Acesta nu a dorit să facă declaraţii. 

Jurnalistul Oreste Teodorescu a ajuns, luni, la sediul DIICOT Ploieşti cu puţin după ora 11.00, singur.

Întrebat ce calitate are în dosarul în care mai multe vedete au fost audiate, Oreste Teodorescu a spus că va răspunde atunci când va ieşi din sediul Parchetului.

„Am să răspund tuturor întrebărilor după ce ies”, a spus Oreste.

Jurnalistul a scris, vineri, pe facebook, că totul este „o făcătură” şi va acţiona în judecată pe oricine furnizează informaţii false

“Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu ştiu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citaţie. Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploieşti. Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câţiva jurnalişti cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor. Am contactat avocatul şi voi acţiona in instanţa pe toţi cei care fac afirmaţii denigratoare şi calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!”, scrie Oreste Teodorescu, pe Facebook.

 

Realizatorul TV îi ameninţă cu proces pe toţi cei care vor da informaţii eronate despre implicare sa în dosar

 

“Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coada! Asemenea informatii sunt false 100%. Cereţi surselor voastre sa ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolana de compromitere! Atenţie la claritatea informaţiilor! Vi s-au spus despre Percheziţii, consum de stupefiante, martor, acum înţeleg ca vi se creionează profilul unui traficant! Eu voi acţiona in judecată pe absolut toţi cei care afirma minciuni despre mine. in rest, va urez toate cele bune şi sa va faceţi profesiunea cu credinţă şi in spiritul adevărului, altfel este doar o imensa şi penibila manipulare!”.

De asemenea, el a spus că nu crede că sunt întâmplări incidentul în care a fost implicată soţia lui Rareş Bogdan, faptul că un alt coleg are deschis recent dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi că el a fost chemat la DIICOT.

“Mi se pare că suntem într-un război mediatic între cei care doresc ca România să fie stat de drept şi alţii care-şi doresc ca România să se transforme în penalistat. În lupta asta fiecare foloseşte ce muniţie crede de cuviinţă”, a adăugat Oreste Teodorescu.

Procurorii DIICOT Ploieşti au audiat, în ultimele zile, mai multe persoane într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, printre cei care s-au prezentat la sediul Parchetului numărându-se criticul de modă Raluca Bădulescu, creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi cântăreţul Daniel Constantin Armeanca, cunoscut publicului drept Elis Armeanca.

Surse judiciare au declarat că în acest dosar au fost reţinute trei persoane, Tribunalul Prahova dispunând ulterior arestarea a două dintre ele şi plasarea în arest la domiciliu pentru cea de-a treia.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, inculpatul aflat în arest la domiciliu are, printre altele, interdicţia să comunice cu suspecţii din acest dosar, între care sunt enumeraţi Elis Armeanca şi Răzvan Ciobanu, şi cu mai mulţi martori, între care criticul de modă Raluca Bădulescu.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă