Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Orașul Năvodari se pregătește de carantină

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență propune intrarea în carantină a localității constănțene începând de duminică, ora 20.00.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2020 - 09:33

Orașul Năvodari va intra în carantină pentru 14 zile după ce Raed Arafat va aviza favorabil propunerea înaintată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța după ședința de sâmbătă.

Măsura de carantinare a localității ar urma să intre în vigoare duminică, 22 noiembrie, ora 22.00, pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni, timp în care persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu sau adeverinţa eliberată de angajator, iar pentru deplasarea în interes personal, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Orașul Năvodari este a zecea localitate din județul Constanța în care va fi instituită carantina, după Constanța și alte localități din jurul municipiului reședință de județ.

Comentarii