Opt suporteri ai Dinamo, reţinuţi după scandalul din centrul Timişoarei

Opt suporteri dinamovişti au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce s-au bătut cu câţiva susţinători ai echipei Poli Timişoara, în centrul oraşului. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor.

Share

Rl online 0 comentarii

25.09.2019 - 10:08

Potrivit Poliţiei Timiş, în urma audierilor şi verificărilor făcute de poliţiştii Secţiei 1Timisoara cu privire la scandalul care a a avut loc între mai mulţi suporteri au fost reţinute pentru 24 de ore opt persoane din galeria Dinamo pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările continuă pentru identificarea altor persoane implicate în scandal şi tragerea acestora la răspundere penală.

Marţi, mai mulţi suporteri ai echipei de fotbal Dinamo, care se aflau în trecere prin Timişoara pentru a merge la meciul contra UTA, la Arad, s-au bătut în centrul oraşului, în apropierea Pieţei Unirii, cu susţinători ai echipei Poli Timişoara. Primele informaţii arătau că suporterii dinamovişti au fost atacaţi cu bâte şi scaune de către mai multe persoane pe o stradă aflată lângă Piaţa Unirii. Imediat, au intervenit jandarmii şi poliţişti.

O persoană a fost rănită uşor în urma scandalului.

Comentarii