15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiOperațiune de salvare a unui copil căzut într-un castel de apă adânc...

Operațiune de salvare a unui copil căzut într-un castel de apă adânc de 7 metri. Cum s-a terminat

Potrivit ISU Ialomița, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un copil de aproximativ 12 ani a căzut într-un castel de apă cu o adâncime de 7 metri.

La fața locului, au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autoscară mecanică, o ambulanță SAJ Ialomița și un elicopter SMURD, venit în sprijin.

Doi salvatori au coborât în canal și, ajutați de colegi, au reușit să scoată copilul afară. Operațiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 minute.

Potrivit ISU Ialomița, copilul nu a suferit leziuni grave. Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenției și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă