13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiOperațiune de salvare a unui copil căzut într-un castel de apă adânc...

Operațiune de salvare a unui copil căzut într-un castel de apă adânc de 7 metri. Cum s-a terminat

Potrivit ISU Ialomița, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un copil de aproximativ 12 ani a căzut într-un castel de apă cu o adâncime de 7 metri.

La fața locului, au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autoscară mecanică, o ambulanță SAJ Ialomița și un elicopter SMURD, venit în sprijin.

Doi salvatori au coborât în canal și, ajutați de colegi, au reușit să scoată copilul afară. Operațiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 minute.

Potrivit ISU Ialomița, copilul nu a suferit leziuni grave. Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenției și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă