Foto: INQUAM PHOTOS

Lucian Bode: În 12 luni de guvernare am construit 90 km de autostradă

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a numărat 350 km de rețea de drumuri realizați de Guvernul PNL, din care 90 km de autostradă ce vor fi dați în trafic până la finalul anului.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2020 - 14:58

„Peste 180 de kilometri de autostrăzi, drum expres, variante ocolitoare, drumuri naţionale pentru care am emis ordinele de începere a lucrărilor, efectiv au început lucrările în acest an. Şi peste 440 de kilometri de autostrăzi, drum expres, variante ocolitoare, drumuri naţionale pentru care am semnat contractele de execuţie în acest an.”,a trecut în revistă Lucian Bode realizările Ministerului Transporturilor în ultimele 12 luni.

Pentru zona regiunii București – Ilfov, oficialul a precizat că sunt în lucru proiecte majore de infrastructură rutieră, printre care autostrada 0 cu ramurile de nord și sud, dar și Centura Capitalei, cu termen de finalizare a lucrărilor anul 2023.

„Tot în acest an am reuşit să dăm autorizaţiile de construire pentru toate cele trei pasaje, de la Berceni, Mogoşoaia şi Olteniţa, şi pe cele trei pasaje situaţia arată astfel – pasajul Mogoşoaia în 6 luni a ajuns la un progres fizic de 30%, pasajul Olteniţa în 4 luni la un progres fizic de 6%, iar pasajul Berceni în 5 luni la un progres fizic de 15%. Singur că în cazul pasajului Domneşti, deşi lucrurile s-au mişcat în ultima perioadă, l-am preluat cu probleme, cu blocaje pe partea de exproprieri. Avem un avans într-adevăr de 13% acuma, dar e un proiect care trebuia implementat încă din anul 2017. Aici lucrurile pot evolua mai bine.”, a adăugat Lucian Bode, citat de News.ro.

Citește totul despre:

#autostrada #lucian bode

Comentarii