WikiLeaks: Consulatul SUA din Frankfurt este folosit de CIA pentru interceptarea comunicațiilor în Europa şi Asia

Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) a Statelor Unite foloseşte Consulatul SUA din oraşul german Frankfurt pentru dezvoltarea unor softuri de spionaj şi pentru lansarea de atacuri cibernetice în Europa, Orientul Mijlociu şi China, susține WikiLeaks.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.03.2017 - 21:28

Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) a Statelor Unite foloseşte Consulatul SUA din oraşul german Frankfurt pentru dezvoltarea unor softuri de spionaj şi pentru lansarea de atacuri cibernetice în Europa, Orientul Mijlociu şi China, susține WikiLeaks, potrivit Süddeutsche Zeitung .

Site-ul WikiLeaks a publicat, marţi, 8.761 de documente secrete ale CIA.

Potrivit acestor documente, CIA foloseşte Consulatul american din Frankfurt ca bază pentru dezvoltarea unor softuri de spionaj cibernetic şi pentru lansarea atacurilor informatice asupra ţărilor din Europa și din Orientul Mijlociu, precum şi asupra Chinei.

Baza CIA situată în Consulatul american din Frankfurt este o filială a Centrului american pentru Spionaj Cibernetic (CCI), susține WikiLeaks.

Potrivit documentelor secrete obţinute de hackeri, CIA poate activa de la distanţă unele tipuri de televizoare inteligente, care pot intercepta, chiar dacă sunt aparent oprite, conversaţiile dintr-o cameră. Unele tipuri de televizoare pot realiza şi filmări. CIA utilizează, în scopuri similare, laptopuri şi smartphone-uri.

Citește totul despre:

Comentarii