10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIntercontinental București deschide Sunday Brunch la Braseria Corso

Intercontinental București deschide Sunday Brunch la Braseria Corso

Astfel, între orele 12.30 și 16.30, elegantul restaurant cu vedere spre Bulevardul Nicolae Bălcescu își așteaptă oaspețîi cu un pahar de vin spumant Rhein, o mulțime de preparate gustoase, recital Viorica Pintilie și deja celebrul loc de joacă unde copiii se întâlnesc cu celebrele personaje din universul Itsy Bitsy.

Specifice pentru Brunchissimo, fructele de mare rămân în continuare în vogă. Stridii, creveți, scoici proaspete, vongole și caracatița se pot savura că atare sau cu paște pregătite pe loc. Aperitive precum salate colorate în stil spaniol, brânzeturi nobile, pița făcută în casă și standul de pâine încânta simțurile oaspeților.

Conceptul noului sezon aduce oaspeților prezenți, pe lângă preparatele-semnătură ale evenimentului, delicatese cu arome orientale, asiatice, americane, africane și europene. Cu ocazia sărbătorilor precum Halloween, Crăciun Sf. Valentin sau Paști, cei care aleg să își petreacă duminica la Braunchissimo se vor putea bucura de edițîi tematice.

Dacă vorbim despre deserturi, la Braseria Corso veți găși tot felul de bunătăți pregătite la patiseria hotelului InterContinental: macarons, bomboane cu caramel, prăjituri cu ciocolată, tiramisu și plăcinte, fântâni de ciocolată și fructe proaspete, un stand cu clătite pregătite pe loc, un bar cu înghețate sau o mașină de făcut vată de zahăr.

Cafeaua proaspătă și pachetul de băuturi care include vin alb și roșu, bere draft și suc sunt tentații care ii vor ademeni pe oaspeți să rămână pentru mai mult timp la brunch.

La Braseria Corso atmosfera este întreținută de muzică live pe ritmuri de café-concert și jazz, dar și tombolă cu premii surpriză.

Copiii sunt răsfățați la locul de joacă pregătit special pentru ei, cu castele și tobogane gonglabile, jocuri și jucării, dar și cu premii oferite de Noriel sau invitații la teatru oferite de Teatrul Excelsior, partenerii noștri de distracție.

Super Zăpă, Itsy, Bitsy și alte personaje din universul copilăriei vor anima duminicile copiilor care se vor bucură să se joace și chiar să își sărbătorească ziua de naștere alături de personajul preferat.

Prețul pentru participarea la eveniment este de 255 RON de persoană, preț care include și pachetul de băuturi. “Brunchissimo” este gratuit pentru copiii de până la 6 ani, iar pentru cei de până la 12 ani prețul este redus cu 50%. Parcarea este gratuită în față hotelului, în funcție de disponibilitate.

 

 

 

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă