Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Instalaţia de căldură de la Biblioteca Naţională a fost pusă în funcţiune

Ministerul Culturii a transmis într-un răspuns pentru News.ro că instalaţia de căldură a Bibliotecii Naţionale a României a fost pusă în funcţiune, după ce au fost efectuate reparaţii la centrală.

Share

Rl online 0 comentarii

14.12.2018 - 14:35

Un angajat al BNaR a explicat în urmă cu câteva zile că a fost furnizată căldură pentru o parte a imobilului. "De o săptămână, Sala de Literatură are căldură. Am închis sălile din Corpurile A şi B. Toată activitatea se desfăşoară în Sala de Literatură", a spus acesta, care a mai precizat că se lucrează la centrala care era defectă. 

MCIN a transmis vineri în urma solicitării News.ro, făcută la începutul lunii noiembrie, că "a întreprins toate demersurile legale privind punerea în funcţiune a centralelor de tratare a aerului în toată clădirea Bibliotecii Naţionale, conform contractului 5302/2018".

"Menţionăm că, începând cu săptămâna în curs instalaţia a fost pusă în funcţiune, iar clădirea beneficiază de energie termică, furnizată în parametri optimi", se arată în răspunsul ministerului. 

Reprezentanţii MCIN au colaborat cu reprezentanţii Bibliotecii Naţionale astfel încât o parte a clădirii a beneficiat de energie termică în toată această perioadă, mai precizează reprezentanţii MCIN. 

Timp de mai bine de o lună, angajaţii Bibliotecii Naţionale au reclamat faptul că stau în frig şi nu îşi pot desfăşura activitatea în condiţii normale, ei făcând mai multe petiţii către ministerul de care aparţine instituţia. 

Comentarii

loading...