17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăȘtirile zileiIncendiul de la Petromidia a fost lichidat. Explozia soldată cu un mort...

Incendiul de la Petromidia a fost lichidat. Explozia soldată cu un mort și cinci răniți

În cadrul unei conferințe de presă susținute în Năvodari în fața complexului industrial Petromidia, Ministrul de Interne Lucian Bode a anunțat că incendiul a fost lichidat. 

Incendiul a fost stins în jurul orei 15.00, potrivit lui Lucian Bode:

„Forțele de intervenție au ajuns în 8 minute, iar după o oră incendiul era sub control”, a adăugat ministrul de interne.

Și reprezentanții Rompetrol – KMG International Romania au confirmat prin intermediul unui comunicat de presă că cinci persoane au fost rănite și primesc îngrijiri medicale, iar una a decedat.

 

„Prioritatea pentru noi, de la începutul incidentului la rafinăria Petromidia, a fost siguranța angajaților noștri. Tot personalul rafinăriei Petromidia a fost evacuat și procesele tehnologice au fost oprite.  

Din păcate, ca urmare a accidentului, cinci dintre colegii noștri se află în îngrijiri medicale la Spitalul Județean Constanța. Ne pare rău să informăm că o persoană a fost identificată ca decedată. Suntem alături de familiile victimelor în acest moment tragic.

În acest moment, incendiul din cadrul instalației HPM este izolat și stabilizat, echipele interne și externe fac eforturi pentru a-l stinge în cel mai scurt timp”, a comunicat Grupul KMG International.

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă