Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incediu puternic în Bragadiru. Populația a fost avertizată prin RO-ALERT

Un incendiu puternic a izbucnit la două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, suprafața afectată este de 5000 mp.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2020 - 20:30

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov informează că au fost afectate mai multe silozuri de depozitare. Este vorba despre o firmă al cărei obiect de activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului.

În acest moment, arderea este puternică, cu degajare de fum și posibilități de propagare. În depozit se găsesc recipiente uşor inflamabile şi explozibile. Pompierii intervin cu 30 de autospeciale de stingere.

Populaţia a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT cu privire la pericolul existent în zonă.

Din primele informații, se pare că nu sunt răniți.

 

Comentarii