20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăȘtirile zileiGlume după aterizarea forțată a elicopterului din Capitală: ,,Cine are prioritate?"

Glume după aterizarea forțată a elicopterului din Capitală: ,,Cine are prioritate?”

Ambasada Suediei la Bucureşti a postat, pe Facebook, în stilul său caracteristic, o întrebare cu referire la elicopterul american care a aterizat forţat în centrul Capitalei. „Cine are prioritate în intersecție?”, se întreabă cei de la Ambasadă.

Incidentul a generat un val de glume și de imagini haioase între românii de pe rețelele sociale.

  • „Black Hawk Down de România. Atât s-a putut”, a scris un utilizator, făcând referire la celebrul film „Black Hawk Down” unde un astfel de aparat a fost doborât în luptele din Mogadishu, Somalia.
  • „Dacă se întâmpla incidentul cu elicopterul sâmbătă, veneau și vreo două-trei mirese furate de la nunti să-și facă poze cu el”, e un alt mesaj care circulă pe Facebook.
  • „Să vadă și americanii cum e cu traficul din București, că de sus toți sunt șmecheri”, a scris un utilizator.
  • În discuție a intervenit și polițistul Marian Godină: „Despre traficul unui oraș în care aterizează un elicopter nu mai poți spune că e foarte aglomerat”.
  • Și Ambasada Suediei din Bucureşti a avut ceva de spus: „Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?”

Un elicopter american Black Hawk cu soldaţi la bord a pierdut brusc din altitudine în centrul Capitalei, dar a reuşit să aterizeze în piaţa Charles de Gaulle, doborând doar doi stâlpi.

Nu au fost înregistrate victime.

Acest eveniment este unic în Bucureşti.

Cele mai citite

Prefect Prahova: Zona din jurul craterului de la Slănic dă semne de stabilizare

La fața locului încă se efectuează măsurători și expertize, iar din primele concluzii zona dă semne de stabilizare, afirmă prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu,...

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...
Ultima oră
Pe aceeași temă