10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFemeia găsită moartă în urmă cu două zile în propria locuinţă a...

Femeia găsită moartă în urmă cu două zile în propria locuinţă a decedat în urma unui infarct

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, necropsia a arătat că femeia care a fost găsită moartă în propria locuinţă din Năvodari a decedat în urma unui infarct.

De asemenea, anchetatorii au mai stabilit că decesul a survenit cu cel mult 24 de ore înainte ca trupul ei să fie găsit. 

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa au transmis, vineri, că fetiţa femeii respective, care a fost găsită în locuinţă, a fost plasată la un asistent maternal din cauza situaţiei juridice neclare în care se află.

“Având în vedere situaţia juridică neclară, s-a decis ca masură de protecţie plasarea fetiţei la un asistent maternal profesionist până la clarificarea situaţiei. În tot acest timp, tatăl biologic va putea vizita minora şi va primi tot sprijinul DGASPC Constanţa pentru rezolvarea situaţiei. Menţionăm că minora nu este declarată de tatăl biologic, fapt pentru care acesta se va adresa instanţei pentru a-şi declara copilul”, au afirmat reprezentanţii DGASPC Constanţa.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri seară, pe strada Cabanei din Năvodari. În interiorul unei locuinţe a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 43 de ani. De asemenea, în imobil se afla şi o fetiţă în vârstă de trei ani, care era nevătămată.

Anchetatorii au stabilit că femeia nu mai fusese văzută de vecini de două sau trei zile, dar aceştia ar fi auzit copilul plângând de mai multe ori.

Ei au anunţat autorităţile, care au intrat în locuinţă şi au făcut această descoperire.

Femeia respectivă nu avea loc de muncă şi locuia împreună cu fetiţa ei, concubinul şi fiul cel mare fiind plecaţi la muncă în străinătate. Victima a fost găsită în baie şi pe corpul sau nu au fost văzute urme de violenţă.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă