Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Ungureanu, AMENINŢAT CU MOARTEA de un deputat PSD. Adrian Solomon : Va avea soarta lui Aldo Moro

UPDATE: Deputatul PSD a declarat că jurnaliştii l-au înţeles greşit, conform Realitatea.net. "Cum ...

Share

Avram Eliza 0 comentarii

23.04.2012 - 12:36

UPDATE: Deputatul PSD a declarat că jurnaliştii l-au înţeles greşit, conform Realitatea.net.

"Cum să creadă lumea că l-am ameninţat eu cu moartea pe premier? Eu sunt convins că nu va veni la Bârlad. Eu nu am comparat nicio persoană. Am folosit o expresie. Adică va avea viaţă grea, nu mă ocup eu de Brigăzile Roşii. Sunt cuvintele mele, sunt conştient de asta. Nu am nicio legătură cu ce înţelegeţi voi din ele", a declarat, pentru Realitatea, Adrian Solomon.

Citeşte şi Guvern:Ungureanu este îngrijorat de derapaje, după ce i s-a transmis că va avea soarta lui Aldo Moro

-----

Deputatul PSD Adrian Solomon a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă premierul Ungureanu vine de 1 mai la Bârlad şi nu discută cu autorităţile locale, va avea "nu soarta lui Tăriceanu, ci soarta lui Aldo Moro, iar asta nu-i o ameninţare, ci o asigurare", conform Bârlad-Online. Politicianul italian Aldo Moro a fost răpit şi omorât de grupul terorist Brigăzile Roşii, în 1978. 

"Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB şi eu îi transmit public că, dacă are nesimţirea să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro, iar asta nu-i o ameninţare, e o asigurare", a declarat deputatul PSD.

Adrian Solomon (35 de ani) se află la primul mandat în Parlament, conform cdep.ro. El a fost ales într-un colegiu din judeţul Vaslui.


Citește totul despre:

Comentarii

loading...