Ponta a refuzat să răspundă la întrebările legate de polițistul mort în coloana lui Oprea

Premierul Victor Ponta a refuzat să răspundă la întrebările ziariștilor legate de polițistul Bogdan Gigină care a murit după ce a căzut cu motocicletă într-o groapă, susținând că va răspunde doar la subiecte legate de rectificarea bugatară.

Share

Anamaria Cadiș 0 comentarii

Actualizat: 23.10.2015 - 19:02

Premierul Victor Ponta a refuzat să răspundă la întrebările ziariștilor legate de polițistul Bogdan Gigină, care a murit după ce a căzut cu motocicletă într-o groapă, susținând că va răspunde doar la subiecte legate de rectificarea bugatară. 

Atunci când a fost întrebat despre accidentul tânărul care a murit la datorie, în timp ce însoțea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea, Victor Ponta a invocat faptul că a precizat încă de la început că temă conferinței este rectificarea bugetară. "Îmi cer mii de scuze, știu că dvs nu respectați niciodată regulile stabilite, eu le respect întotdeauna", a afirmat Ponta. 

Citește și: Semne de întrebare în dosarul polițistului mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Ministrul tace, tot mai multe voci îi cer demisia
  
O ziaristă l-a întrebat dacă se impune demisia vicepremierului Gabriel Oprea, dar Victor Ponta a replicat: "înțeleg că vorbiți că să va audă șefii. Am stabilit niște reguli, cu excepția dvs toată lumea le respectă". Un alt reporter a intervenit și l-a întrebat dacă Gabriel Oprea avea dreptul să folosească o coloană oficială. "Am impresia că vorbesc în chineză", a răspuns Ponta. 

Citește și: UPDATE. Poliția Română CONFIRMĂ: Poliţistul care a murit după ce a căzut cu motocicleta era în coloana lui Oprea
  
Reporterii l-au mai întrebat dacă ar fi oprit mașină în cazul în care s-ar fi petrecut un astfel de accident cu coloană să oficială. "Dacă aveți întrebări pe temă pe care cred că sunt responsabil în față cetățenilor va răspund", a spus Victor Ponta. 

Citeşte şi: Mărturii despre moartea polițistului din coloana lui Oprea
  
 Conferința s-a încheiat în acel moment iar imaginile, care erau transmise pe canalul de YouTube al Guvernului, au fost întrerupte. 

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic.

 

Citește totul despre:

Comentarii