Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hillary Clinton: Vom continua lupta în Afganistan împotriva talibanilor

"S-a făcut dreptate!", a declarat secretarul de stat american, Hillary Clinton, promiţând că SUA vor continua lupta în Afganistan ...

Share

maria cocuți 0 comentarii

02.05.2011 - 16:54

"S-a făcut dreptate!", a declarat secretarul de stat american, Hillary Clinton, promiţând că SUA vor continua lupta în Afganistan împotriva talibanilor, informează NewsIn.

"Vom continua lupta în Afganistan împotriva talibanilor şi aliaţilor lor. Mesajul nostru către talibani - nu ne puteţi învinge, dar puteţi face alegerea de a abandona al-Qaida", a mai spus ea.

"Ştiu că există unii care se îndoiau că această zi va veni. Să ne amintim că aceasta este America. Ne ridicăm la înălţimea provocărilor, perseverăm", a adăugat Clinton.

Bin Laden a fost ucis într-o casă din localitatea pakistaneză Abbotabad, în urma unui schimb de focuri.

Osama ben Laden era căutat de aproape 10 ani, fiind considerat vinovat pentru atacurile antiamericane din 11 septembrie 2001, care s-au soldat cu aproape 3.000 de victime. Aceste atentate au dus la războiul din Afganistan şi la războiul împotriva terorismului declanşat de administraţia Bush.

Pentru administraţia Obama este o realizare majoră, cu atât mai mult cu cât liderul al-Qaeda a fost ani de-a rândul inamicul public numărul 1 în America, iar oamenii îşi pierduseră speranţa că ar mai putea fi prins sau ucis, pentru că au mai existat informaţii despre eventuala boală sau moarte a sa, dar de fiecare dată zvonurile au fost infirmate printr-o apariţie audio sau video a lui Osama bin Laden.


Citește totul despre:

Comentarii

loading...