Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Etichete modificate la Mega Image. Magazinele ar putea fi închise timp de un an

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a desfășurat, marți, o acțiune operativă la magazinele Mega Image, plecând de la observarea reetichetării sucurilor „fresh” de portocale, care erau de fapt expirate.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2019 - 15:36

Aceștia au constatat mai multe abateri, pe care le-au găsit și în controale precedente. Printre acestea se numără promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare, lipsa informațiilor, asa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficiențe majore la raionul de legume-fructe etc.

De exemplu, au găsit cafea doar cu aromă, sosuri care conțin numai arome, etc. Practic, lucrătorii magazinului înlocuiau etichetele unor produse, spune Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

„CJPC Constanța, analizează oportunitatea solicitării către Regională a unei decizii de suspendare a activității pentru o perioada de la 6 la 12 luni. Este de menționat faptul că, în timpul controlului, s-a încercat “remedierea” unor deficiențe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi o ciocolată ambalată pictată manual”, a precizat Horia Constantinescu.

Controalele s-au desfășurat în patru magazine Mega Image din Constanța.

Comentarii

loading...