Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi tineri au fost reţinuţi, după ce au înscenat o tâlhărie la o agenţie de jocuri de noroc

Doi tineri din judeţul Dolj au fost reţinuţi de poliţişti după ce au înscenat o tâlhărie la o agenţie de jocuri de noroc.

Share

Rl online 0 comentarii

23.01.2019 - 12:17

Poliţiştii din Dolj au fost sesizaţi de o tânără de 20 ani că în agenţia de jocuri de noroc unde lucrează a intrat o persoană necunoscută, cu cagulă pe faţă, care, prin folosirea de ameninţări cu un pistol, a sustras banii din încasări.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştilor li s-a prezentat situaţia de către casieră, care a susţinut că în timp ce se afla singură în agenţie şi colecta banii din aparatele de jocuri mecanice, în interior a pătruns un bărbat, îmbrăcat în haine de culoare închisă, cu faţa acoperită şi care, ameninţând-o cu un pistol, a determinat-o să-i dea toţi banii.

Ulterior, în cauză au fost efectuate activităţi de cercetare penală de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Calafat, în urma cărora s-a stabilit faptul că situaţia reală era de fapt alta.

“Casiera care a sesizat infracţiunea s-ar fi înţeles cu un tânăr de 20 de ani, din Cetate, să însceneze toată povestea şi să o prezinte poliţiei şi administratorului societăţii, pentru a beneficia de banii proveniţi din încasări. Cei doi ar fi stabilit, în prealabil, ca în seara de 21 ianuarie, la o anumită oră, tânărul să vină la sediul sălii de jocuri cu un pistol de jucărie şi cu faţa acoperită, iar casiera să pară speriată şi să îi dea acestuia suma de bani încasată, pe care ulterior să o împartă între ei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul de aproximativ 7.000 de lei.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi inducerea în eroare a organelor judiciare, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Ei vor fi prezentaţi instanţei miercuri, cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

loading...