Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Directorii de la DSP și de la Spitalul Județean Argeș au fost destituiți

Directoarea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeș, Sorina Honţaru, a fost înlocuită din funcţie, în locul ei fiind numit un medic militar.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2020 - 23:51

Tot în cursul zilei de joi, 16 aprilie, a fost destituit și directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Argeș, Teodor Cătălin Teodorescu.

Noul șef al DSP Argeș este medicul militar Alexandru Guiţă, fost comandant al Spitalului Militar Piteşti. La SJU Argeș, noul director medical este Gheorghe Frătoaica.

Aceste schimbări în funcție intervin după ce un medic chirurg a mers la serviciu deşi avea simptome de infectare cu coronavirus. Scandalul a izbucnit în momentul în care el a fost confirmat pozitiv.

Potrivit anumitor surse, el a insistat să meargă mai multe zile la serviciu, deși se simțea bolnav. Pe de altă parte, medicul infectat cu coronavirus ar fi declarat următoarele: "Am încercat să îmi protejez superiorii. Aici a fost greșeala mea. Se va face anchetă și se va afla tot. Inclusiv indiferența. Am cerut să fiu testat și nu mi s-a răspuns la solicitare", relatează, pe Facebook, o jurnalistă din Pitești.

Comentarii

loading...