7 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiDirectorii de la DSP și de la Spitalul Județean Argeș au fost...

Directorii de la DSP și de la Spitalul Județean Argeș au fost destituiți

Tot în cursul zilei de joi, 16 aprilie, a fost destituit și directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Argeș, Teodor Cătălin Teodorescu.

Noul șef al DSP Argeș este medicul militar Alexandru Guiţă, fost comandant al Spitalului Militar Piteşti. La SJU Argeș, noul director medical este Gheorghe Frătoaica.

Aceste schimbări în funcție intervin după ce un medic chirurg a mers la serviciu deşi avea simptome de infectare cu coronavirus. Scandalul a izbucnit în momentul în care el a fost confirmat pozitiv.

Potrivit anumitor surse, el a insistat să meargă mai multe zile la serviciu, deși se simțea bolnav. Pe de altă parte, medicul infectat cu coronavirus ar fi declarat următoarele: „Am încercat să îmi protejez superiorii. Aici a fost greșeala mea. Se va face anchetă și se va afla tot. Inclusiv indiferența. Am cerut să fiu testat și nu mi s-a răspuns la solicitare”, relatează, pe Facebook, o jurnalistă din Pitești.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Bilanț COVID, 27 noiembrie: Peste 1.700 noi cazuri de infectare

Bilanț COVID, 27 noiembrie 2021: 1.727 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 180...

Hala Obor funcționează după ce i-a fost suspendată activitatea

O parte din Hala Obor a fost redeschisă, la câteva zile, după ce inspectorii ANPC au decis că trebuie suspendată activitatea din cauza a...

Anglia confirmă două persoane cu tulpina Omicron

În Anglia au fost descoperite două persoane infectate cu Omicron, nouă tulpină a virusului SARS CoV-2, au anunțat sâmbătă autoritățile britanice. Două cazuri de...
Ultima oră
Pe aceeași temă