7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDirectorii de la DSP și de la Spitalul Județean Argeș au fost...

Directorii de la DSP și de la Spitalul Județean Argeș au fost destituiți

Tot în cursul zilei de joi, 16 aprilie, a fost destituit și directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Argeș, Teodor Cătălin Teodorescu.

Noul șef al DSP Argeș este medicul militar Alexandru Guiţă, fost comandant al Spitalului Militar Piteşti. La SJU Argeș, noul director medical este Gheorghe Frătoaica.

Aceste schimbări în funcție intervin după ce un medic chirurg a mers la serviciu deşi avea simptome de infectare cu coronavirus. Scandalul a izbucnit în momentul în care el a fost confirmat pozitiv.

Potrivit anumitor surse, el a insistat să meargă mai multe zile la serviciu, deși se simțea bolnav. Pe de altă parte, medicul infectat cu coronavirus ar fi declarat următoarele: “Am încercat să îmi protejez superiorii. Aici a fost greșeala mea. Se va face anchetă și se va afla tot. Inclusiv indiferența. Am cerut să fiu testat și nu mi s-a răspuns la solicitare”, relatează, pe Facebook, o jurnalistă din Pitești.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă