Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța, ș ministrul Turismului, Bogdan Trif

Delfinariu modern în cel mult doi ani

În maximum 2 ani vom avea un Delfinariu modern, la fel ca în marile orașe europene, a promis, astăzi, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 07.08.2019 - 16:17

Acesta a precizat că instituția atras 5,6 milioane euro pentru acest proiect, fonduri neramburasabile de la Ministerul Turismului.

„Vom ridica un bazin nou, cu un volum de circa 3090 mc, care va prezenta particularități specifice mediului natural, precum și o zonă nisipoasă vizibilă prin porțiuni vitrate. De asemenea, ne-am propus să construim și un acvariu nou, modern, cu zone de vizitare tip tunel, care vor fi extrem de atractive pentru vizitatori. Este firesc să investim în obiective strategice pentru județul nostru și cred că odată cu diversificarea speciilor și modernizarea spațiilor și numărul turiștilor va crește semnificativ. Este un proiect modern, iar la finalul acestuia, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va fi etalon la nivel național.”, a spus șeful CJC.

Contractul de finanțare s-a semnat astăzi, în prezența ministrului Bogdan Trif.

 

 

Citește totul despre:

#constanta #delfinariu

Comentarii

loading...