7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiDâmboviţa: Bărbat amendat după ce a sunat la 112 reclamând că a...

Dâmboviţa: Bărbat amendat după ce a sunat la 112 reclamând că a fost tâlhărit de un şofer

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, un bărbat a sesizat poliţiştii, vineri seară, despre faptul că ar fi fost deposedat, prin violenţă, de o sumă de bani, de un bărbat necunoscut, care l-a luat la ocazie din Târgovişte până la Pietrari.

Suspectul a fost identificat rapid de poliţişti, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că se ocupa de transportul ilegal de persoane.

Sâmbătă, Poliţia Dâmboviţa a anunţat însă că, în urma cercetărilor făcute de poliţiştii de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, sprijiniţi de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte, s-a stabilit că bărbatului de 50 de ani, care a sesizat prin 112 că a fost deposedat de bani, i-ar fi căzut din buzunar, de fapt, banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului cu care a mers la ocazie.

Şoferul care făcea transport de persoane ilegal a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus reţinerea certificatului şi plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.

La rândul său, bărbatul are a alarmat fals sistemul 112 a fost amendat cu o mie de lei.

Poliţiştii spun că bărbtul care a sesizat fapta avea urme de violenţă pe faţă, în momentul respectiv, dar ulterior a recunoscut că a căzut, fără a fi lovit de cel reclamat.

Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă