Constănțenii sunt atenționați să aibă grijă pe unde merg

Primăria Municipiului Constanța recomandă constănțenilor să evite zonele în care sunt copaci sau crengi căzute sau care riscă să se desprindă de pe trunchiurile copacilor.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 04.08.2019 - 20:21

 După furtuna de ieri seară, mai multe echipe acționează în permanență pentru a remedia toate problemele cauzate de vântul puternic - de la acoperișuri luate de vânt la semafoare care nu au mai funcționat.

Astfel, până în momentul de față au fost rezolvate toate sesizările privind acoperișurile de pe străzile Nehoiului, Traian, Soveja nr. 86 și sediul BCR din zona Gării CFR.  

De asemenea, s-a intervenit pentru tăierea și degajarea carosabilului sau aleilor de copacii sau crengile căzute de la intersecția străzilor Soveja cu Zburătorului, Ion Ursu cu Caraiman, Crișana cu Crizantemelor, Mircea cel Bătrân cu bulevardul Mamaia, Capidava cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe strada Făt Frumos nr. 23, Șoseaua din Vii nr. 90b, bulevardul Tomis nr. 326, strada Pescarilor nr. 35, zona Institutului de Medicină Legală, strada Dionisie cel Mic nr. 44, strada Gheorghe Marinescu nr. 4, strada Mircea cel Bătrân - în zona Victoria, bulevardul Tomis bl. TAV5, strada Hatman Arbore, strada Mureșului nr 27, strada Caraiman nr 5 bl MG2, aleea Zmeurei nr 4, strada Despot Vodă nr. 18A, strada Theodor Burada nr 11, strada Adamclisi nr. 3 și 7, Vasile Pârvan nr. 22, strada Trandafirului nr. 2 LV5.

Au fost remediate și avariile sesizate la semafoarele de la intersecțiile: strada Theodor Burada cu bulevardul 1 Mai, bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L Caragiale și bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Tomis. Alte două semafoare urmează a fi repuse în funcțiune în cursul zilei de mâine.

Totodată, a fost remediată avaria privind energia electrică sesizată la Spitalul de Psihiatrie.

Echipele Primăriei Constanța lucrează în ture, iar intervențiile în teren continuă până la rezolvarea tuturor sesizătorilor ori situațiilor întâlnite în teren.

Citește totul despre:

#constanta #furtună

Comentarii