Ceaţă densă pe Autostrăzile A1 şi A3. Vizibilitate sub 100 de metri pe alocuri

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă sâmbătă seară pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti, vizibilitatea fiind pe alocuri sub 100 de metri informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.11.2019 - 18:05

De asemenea, tot în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate redusă sub 100 de metri, se circulă şi pe tronsonul kilometric 86 (comuna Teiu, judeţul Argeş) - 120 (oraşul Piteşti, judeţul Argeş) al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti.

"Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice: nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă; în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari", precizează Poliţia Română.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă şi pe DN 7, între localităţile Lunguleţu şi Titu, judeţul Dâmboviţa, vizibilitatea fiind de asemenea pe alocuri sub 100 de metri.

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Prahova, Buzău, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman.

Comentarii