Blue Air anulează zborurile de pe aeroportul Bacău

Blue Air a anunțat că toate cursele aeriene programate să decoleze de pe aeroportul Bacău în perioada 9 – 12 octombrie sunt anulate din cauza prelungirii cu trei zile a închiderii aeroportului.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 07.10.2020 - 15:03

Blue Air anulează toate cursele din zilele de 9, 10, 11 și 12 octombrie din Bacău după ce șefii aeroportului au anunțat că amână redeschiderea acestuia ca urmare a unor întârzieri în lucrările de modernizare.

„În urma unei noi comunicări primite în cursul zilei de ieri, în ceea ce priveşte redeschiderea cu întârziere de încă trei zile a Aeroportului Internaţional din Bacău, după lucrările de modernizare ale acestuia, Blue Air anulează zborurile planificate cu plecare de pe aeroportul din Bacău în perioada 9 – 12 octombrie 2020, conform comunicarii primite.”, au anunțat cei de la Blue Air.

Compania aeriană a luat decizia ca toți clienții afectați de aceste noi anulări să poată alege un zbor cu plecare din Bucureşti, dacă este disponibil în aceeaşi zi. Blue Air va putea organiza transport cu autocarul dacă vor exista pasageri care opteazaă pentru această opţiune.

În cazul în care pasagerii nu vor alege să călătorească de pe aeroportul din Bucureşti, vor avea la dispoziţie schimbarea gratuită a zborului la o dată ulterioară imediat ce se va redeschide Aeroportul din Bacău sau vor putea solicita rambursarea în portofelul electronic Blue Wallet, ataşat contului de pasager de pe site-ul flyblueair.com, potrivit unui comunicat emis de Blue Air.

Comentarii