6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBistrița-Năsăud: Tentativă de răpire a unei fete de 12 ani

Bistrița-Năsăud: Tentativă de răpire a unei fete de 12 ani

Fata mergea spre școala aflată la 300 de metri de casă când a fost abordată de niște necunoscuți. Aceștia erau într-o mașină care a încetinit, iar unul dintre cei doi bărbați i-a propus să vina cu el ca să îi arate ceva. Fata a refuzat și a continuat să meargă, însă bărbatul a atacat-o și vrut să o bage cu forța în mașină. Copila a început să țipe și a reușit să fugă spre un magazin unde câțiva muncitori i-au sărit în ajutor.

Muncitorii au dus-o pe fetiță acasă, iar părinții au sunat la 112.

Unul dintre bărbați a fost prins în această seară, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Este vorba despre un bărbat de 41 de ani din judeţul Mureş, care a fost identificat pe raza localităţii bistriţene Romuli, situată la graniţa cu judeţul Maramureş.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, începând de miercuri seara, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat în faţa procurorului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi, ulterior, dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cel care a sunat la 112 pentru a raporta incidentul a fost tatăl fetei, iar maşina cu care s-a deplasat bărbatul de 41 de ani a fost identificată cu ajutorul camerelor video instalate în localitatea Nimigea.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru tentativă de lipsire de libertate. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă