Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: EPA

Belgia ne bagă în carantină pe județe

Belgia a stabilit că 24 de județe din România sunt considerate zone roșii iar carantina și testarea sunt obligatorii pentru persoanele care vor să intre în țară și vin din aceste zone.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2020 - 08:47

Belgia a înăsprit condițiile de călătorie pentru cetățenii din mai multe regiuni ale Europei. După ce a introdus de la 1 august obligativitatea completării unui formular, începând cu aceeași dată a stabilit zone roșii pentru care intrarea în carantină și efectuarea unui test devin obligatorii.

Ministerul Afacerilor Externe din Belgia a stabilit ca zone roșii 24 de județe din România: Alba, Covasna, Brașov, Harghita, Mureș, Sibiu, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj și Vâlcea.

Cetățenii care vin din aceste județe și vor să intre în Belgia sunt obligați să stea în carantină și să facă un test Covid-19. Pentru cei care ajung în Belgia și vin din celelalte zone ale României, considerate zone portocalii, carantina și testul sunt doar recomandate. Belgia a introdus pe lista roșie și zone din Marea Britanie, Elveția, Bulgaria, Franța și Spania.

Comentarii