5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat din Craiova, reţinut pentru 24 de ore, după ce a agresat...

Bărbat din Craiova, reţinut pentru 24 de ore, după ce a agresat un poliţist

IPJ Dolj face verificări pentru a stabili şi dacă poliţiştii care au intervenit la caz au respectat procedurile legale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a provocat distrugeri la două autoturisme, parcate în zona bulevardului 1 Mai.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de poliţie din cadrul secţiei, care a identificat un bărbat de 36 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptelor respective.

“În timp ce acesta era legitimat, bărbatul respectiv l-a agresat fizic pe unul dintre poliţiştii care interveniseră la eveniment. În continuare, cel in cauză a fost imobilizat şi condus la sediul secţiei de poliţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că a fost sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, in cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Bărbatul respectiv a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat luni instanţei cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Dolj a mai anunţat că au fost începute verificări care vor stabili dacă poliţiştii care au intervenit la acest caz au respectat procedurile de intervenţie.

“În urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la modul de intervenţie al poliţiştilor la un eveniment petrecut în cursul zilei de ieri, în Craiova, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost dispuse verificări, pentru a se stabili dacă poliţiştii au respectat procedurile legale de intervenţie”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă